近江町市場 金沢おでん いっぷくや

近江町市場 金沢おでん いっぷくや
facebook

金沢おでんいっぷくやではfacebookにて、様々な情報を発信しております。
是非、ロゴマークをクリックして、当店のfacebookへアクセスしてみて下さい。

金沢おでんとは

アクセス

アクセス

■店名 近江町市場 金沢おでん いっぷくや
■住所 〒920-0905 石川県金沢市上近江町50
■TEL 076-223-3789
■営業時間 9:00~17:00
■定休日 水曜日(祝前日・祝日は営業)

メニュー

商品名 価格 説明
ばい貝 ¥350 金沢おでんの代表の一つ 金沢おでんの王様
赤巻(あかまき) ¥130 金沢おでんの代表の一つ 北陸ではお馴染の蒲鉾
車麩(くるまぶ) ¥180 金沢おでんの代表の一つ だしをたっぷり吸ってます。
当店一番人気!!
ふかし ¥180 金沢名物!!蒸した蒲鉾
蒲富士食品特製
えび面 ¥600 金沢おでん新名物!!たっぷりの甘えびをカニ面に詰めて、甘えびのすり身でフタをして蒸しました。
いっぷくやオリジナ!!
のど黒面 ¥900 挑戦メニュー!!のど黒(アカムツ)をカニ面に詰めて、のど黒のすり身でフタをして蒸しました。
かに面 ¥1,300 限定商品!!金沢おでんの代表の一つ、金沢おんのスーパースター!!香箱ガニの殻に、カニ身や内子や外子、ミソを詰めて、カニのすり身でフタをして蒸したもの。
大根 ¥200 人気ナンバー1!!おでんの王様
たまご ¥100 定番中の定番!!
ちくわ ¥100 やっぱり外せない練物
厚揚げ ¥230 近江町 豆腐家しば田特製
牛スジ串 ¥180
えび天 ¥200 近江町 岩内蒲鉾店の特製
がんもどき ¥380 豆腐家しば田特製 銀杏・人参・ゴボウ・椎茸などが入ってます!!
ごぼう天 ¥130 近江町 岩内蒲鉾店の特製
竹の子 ¥180
じゃがいも ¥180
里芋 ¥180
ふき ¥150
わらび ¥150
コンニャク ¥130
糸こんにゃく ¥150
もち巾着 ¥150
ロールキャベツ ¥300
タコ ¥300
玉子焼き ¥150
焼き豆腐 ¥200 近江町 豆腐家しば田 国産100%大豆・本にがり・名水を使用し、安心・安全な無添加の本物の手作り豆腐
ばくだん ¥390 ゆで卵を丸ごと、すり身で包んでます!!
生ビール ¥400 キリン一番搾り
石川の地酒 ¥500 天狗舞 旨醇・黒帯 悠々・手取川 吉田蔵・白菊 原酒・長生舞 特別純米 。半分以上飲んだら、だし割もいかがですか。
メニュー
メニュー

English Menu

MENU PRICE Description of item
ばい貝 Baigai ¥350 Ivory shell One of the representatives of the Kanazawa Oden.The king of the Kanazawa Oden.
赤巻 Akamaki ¥130 One of the representatives of the Kanazawa Oden.
It is a kind of kamaboko, boiled fish paste, which is well known in Hokuriku area.
車麩 Kurumabu ¥180 wheel-shaped gluten cakes.It contains a lot of dashi, soup of Oden.
One of the representatives of the Kanazawa Oden.
ふかし Fukashi ¥180 Boiled white-flesh fish paste.
It is a steamed kamaboko, famous in Kanazawa
えび面 Ebi-menn ¥600 Steamed minced Alaskan pink shrimp with Queen crab. A new dish of Kanazawa-oden.
it is coated with minced Alaskan pink shrimp in the crabs shells and steamed.
のど黒面 Nodoguro-menn ¥900  
かに面 Kani-menn ¥1,300  
大根 Japanese radish ¥200 Japanese radish is one of the most popular ingredients, and it tastes Dashi.
たまご Boiled egg ¥100 It is classic of Oden.
玉子焼き Tamagoyaki ¥150 Fried egg It contains a lot of Dashi soup. It is a rare ingredient in Oden
焼き豆腐 Yakidouhu ¥200 Grilled tofu Additive-free and real homemade tofu It is made by 100% domestic soybeans,
genuine bittern and mineral water.
厚揚げ Atsuage ¥230 Thick deep‐fried bean curd. Omicho tofu house Shibata special.
It is thick fried tofu.
牛スジ串 Gyusuji ¥180 Beef sinew You can enjoy the taste of beef gristle, full of good taste of meat.
ロールキャベツ Stuffed cabbage ¥300
タコ octopus ¥300
えび天  Ebiten ¥200 deep-fried shrimp root in a light batter. Omi-cho Iwanai kamaboko shop special.
You will enjoy the savory smell of shrimp jammed in the paste.
ごぼ天 Gobouten ¥130 deep-fried burdock root in a light batter. Burdock root is wrapped in minced fish,
and it's a kind of fried fish cake.It's called "GOBOTEN" in the western part of Japan
コンニャク Konnyaku ¥130 devil's tongue Yam cake It is made from a kind of taro potato
竹の子 bamboo shoot ¥180
じゃがいも A potato ¥180
糸コンニャク Itokonnyaku ¥150 devil's tongue strips.Yam needle
もち巾着 Mochginchaku ¥150 a rice cake wrapped with deep-fried bean curd
ばくだん Bakudan ¥390 Bakudan is a minor ingredient of Oden: boiled egg in the boiled fish paste, and it's like a bomb.
がんもどき  Ganmodoki ¥380 Deep-fried tofu 'burger' A fried bean curd cake with vegetables and other ingredients in it.
生ビール Beer ¥400 KIRIN ICHIBAN SHIBORI
石川の地酒 Local sake ¥500 dry sake“tedorigawa”、sweetish sake“tyouseimai”
メニュー
メニュー

中国菜単

中国菜単